Det er ikke lenge igjen nå, snart starter revejakten over hele landet.

Predatorjakt 1. Lokkejakt på rev er en film som gir heftig mersmak, og kan forvandle og forlede den mest ensporede hjortejeger ut i sommernatta for å overliste mikkel rev.”
. Hjortefot, Juni 2011


Jeg har aldri vært noen utprega revejeger, men jeg har da felt noen opp gjennom tidene. Grunnen til at jeg ikke har felt så mye rev er vel mest fordi revejakt i mine trakter betyr nattevåking i den kalde årstiden, ikke noe jeg har brydd meg spesielt mye om. For det første blir det mye venting, og for det andre er jeg ikke så gira på å avfyre skytevåpen nattestid. Men som sagt, jeg hater å vente.

De revene jeg har klart å overliste har vært ren tilfeldighet og flaks.  Akkurat det skal det bli en endring på. Jeg skal prøve å overliste revefanten med lokkefløyte. Jeg ble mektig imponert over den effektiviteten lokkefløyta kan generere under revejakt.

Jeg vil på det sterkeste anbefale enhver jegersjel å kjøpe Predatorjakt 1. Lokkejakt på rev, det er en film som gir heftig mersmak, og kan forvandle og forlede den mest ensporede hjortejeger ut i sommernatta for å overliste mikkel rev.

thumb_450

Med denne lokkefløyta imiterer du skadet fugl, og så enkel mat som en skadet fugl er jo noe de fleste firbeinte rovdyr takker ja til. I filmen klarer den dyktige jegeren og jaktfilmfotografen Martin Brenne å lokke fram rev etter rev med sine naturtro imitasjoner av byttedyr.


En annen lokkefløyte
som i filmen viser seg å være blodig effektiv er den fløyta som imiterer musepip, og vi husker vel alle visa fra hakkebakkeskogen , mikkel rev har ingenting imot ei lita musestek til middagsmat.

Begge disse lokkefløytene og lokkejaktfilmen er lett tilgjengelige i nettbutikken til Kristoffer Clausen på jaktogdvd.no


God revejakt!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende