Hjortefot har hatt skikkelig sving på grillen den siste uken, det har gått med to sekker grillkull og en liter tennvæske. JA, Hjortefot setter pris på skikkelig grill, og bruker heller råstoff fra kullgruvene på svalbard enn gass fra nordsjøen (dinosaurpromp) når han skal grille.

225178_10150233334350280_608825279_9051706_2691731_n

Her er tre av hjortefots grillfavoritter.

1. Indrefilet av svin , marinert i barbecuesaus og sprayet lett men generøst med glaze av samme opphav. Sammen med salat og hvitløksdressing.

2. Ørretfilet i folie, med gresk dressing og raspet gulrot med sitron og sukker. En klatt Creme Fræsj hører til.

3. Entrecôte av hjort eller storfè, hvitløksmarinert, sammen med salat og potetmos.

Nå har jeg utlevert meg selv mer enn vanlig, så kom igjen, kom med dine grillfavortitter!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende