Det var med glede jeg fikk posten i går, der lå den nye filmen til Kristoffer Clausen. Dette er den tredje hjortejaktfilmen fra den nåværende villmannen, og de to første filmene har vært utrolig bra, spesielt Hjortejakt 2.

Hjortejakt med en vill mann er spilt inn i Sogn hvor mannen bak filmen skal bo og leve av naturen i ett år. Det er Kristoffer som filmer seg selv under hjortejakt og dette kan jeg tenke meg ikke er lett, man må først lokalisere hjorten, plassere kamera og så skal jo skuddet avfyres. Dette har kamerajegeren bestått med glans, og scenene er en fryd å se. Han har fått fanget noen riktig store bukker på film.

Det at han filmer selv gjør at man får følelsen av å være tilstede, og man får en helt annerledes visuell opplevelse enn på tradisjonelle jaktfilmer, annerledes i positiv forstand. Man kan kjenne brunstlukta rive i nesa.

Ingrediensene er brølende kronhjort, mange spennende situasjoner, og utfordrende kameraføring i flott vestlandsnatur gjør at denne filmen topper alt Clausen har produsert tidligere. På slutten av filmen får du en bonussekvens der Kristoffer følger grunneieren i området på spennende jakt på en riktig storbukk, Dette toppet mesterverket! Dette er et resultat av knallhard jobbing og lidenskapelig utøvelse av hjortejakt.

Jeg har fått meg en ny favorittjaktfilm

Er toppen nådd?
Det kan vel ikke bli laget bedre filmer nå!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende